Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

8e Lucien Van Impe Classic

Voor de achtste keer organiseert Wielerclub Serskamp de Lucien Van Impe Classic. De laatste edities kunnen steeds op een duizendtal deelnemers rekenen. 

Downloaden parcours

De afgelopen twee jaren konden we door de dekselse COVID-19 de Lucien Van Impe Classic niet organiseren. In 2022 organiseren we op 18 juni opnieuw de Lucien Van Impe Classic, en hij wordt mooier en leuker dan ooit. Op deze pagina vinden jullie een week voor de Lucien Van Impe Classic de GPX-bestanden van het parcours. Momenteel vind je hier de GPX bestanden die we de voorbije jaren hebben gemaakt.

Hieronder vinden jullie het parcours van de 4 ritten: De gpx bestanden kunnen jullie downloaden door op ‘view full version’ te klikken in de gewenste route. Dan zie je de route op ridewithgps waar je ze kan downloaden. De gpx kan je ook downloaden naast de afstand van de route hieronder.

140 km Download GPX

90 km Download GPX

60 km Download GPX

30 km Download GPX

Blijf op de hoogte van de Lucien Van Impe Classic

30 km

Aspirant

Dit is onze kortste rit. Ideaal voor een start-to-biker of een wielertoerist die zijn familie of vrienden wil laten kennismaken met het fietsen en de toffe sfeer onder wielertoeristen.

60 km

Junior

We verkennen met deze rit het voorgeborgte van de Vlaamse Ardennen. Nog geen echte kuitenbijters, maar hier en daar gaat het wel al een beetje omhoog. Net begonnen met fietsen of geen tijd om meer kilometers te doen vandaag? Dan is deze rit voor u.

90 km

Belofte

Een pittige rit die je naar het hart van de Zwalmstreek en de Vlaamse Ardennen brengt. Bevat enkele bekende hellingen uit het Vlaamse voorjaar. Op voorhand een beetje trainen is geen overbodige luxe voor deze 90 km.

145 km

Prof

Een rit voor de geoefende wielertoerist. Heel wat klimwerk in de Zwalmstreek, de Vlaamse Ardennen en een stukje Henegouwen. Genieten mag en kan, dus laat de beleving en het landschap even primeren op de gemiddelde snelheid.