Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

10e Lucien Van Impe Classic

Voor de tiende keer organiseert Wielerclub Serskamp de Lucien Van Impe Classic. De laatste edities kunnen steeds op een duizendtal deelnemers rekenen.

Praktische info

Om de drukte aan de inschrijftafel te vermijden, en lange wachtrijen tot een minimum te beperken willen we dit jaar iedereen de kans geven om op voorhand in te schrijven voor de Lucien Van Impe Classic. Je kan dit doen op deze link.

Bij de voorinschrijving heb je ook de mogelijkheid om een wielertruitje (€60) te bestellen ten voordele van de Stichting Alzheimer Onderzoek. De opbrengst van de truitjes gaat integraal naar de Stichting Alzheimer Onderzoek.

Om je in te schrijven kan je klikken op deze link of op de button hieronder.

Je kan ook een actiepagina aanmaken met je club, bedrijf of vrienden, en op die manier Stop Alzheimer steunen. Een actiepagina aanmaken kan op deze link.

Start en aankomst

Polyvalente zaal
Schoolstraat 4
9260 Serskamp

}

Uren Inschrijving

145 km: 7u30 – 11u00
90 km: 7u30 – 11u00
60 km: 7u30 – 12u00
30 km: 7u30 – 12u00

Officiële sluiting finish om 18:00.

Wat kan je verwachten?

  • een gratis ongevallenverzekering (geen helm = niet verzekerd)
  • een uitgebreide bevoorrading met o.a. Meli, bananen, Etixx sportdrank, …
  • Technische bijstand / pechverhelping
    fietshersteldienst aan start & finish
  • Bewegwijzerd parcours
  • Kleedkamers met douches
  • Gratis bewaakte fietsparking
  • Boterham met gehakt bij aankomst

Parking

Je kan parkeren in het dorp van Serskamp, er is ook een parking voorzien iets verder waar je rustig kan parkeren. Deze bevindt zich aan de kruisbocht in Serskamp.

Prijs

30km & 60km
Leden WBV € 6 – Niet-leden € 8 (-15 jaar gratis)

90 & 145 km
Leden WBV € 8 – Niet-leden € 10 (-15 jaar gratis)

Bevoorradingen

Cyclo 145 km: 2 bevoorradingsposten
Cyclo 30, 60 & 90 km: 1 bevoorradingspost

Bevoorrading enkel op vertoon van het polsbandje! Tevens krijg je aan de finish bij afgifte van dit polsbandje één gratis boterham met gehakt

Vrouwvriendelijke organisatie

Dit jaar heeft onze classic ook het label “MV OK”!!!

Meer info hier terug te vinden.

Artikel uit het nieuwsblad

30 km

Aspirant

Dit is onze kortste rit. Ideaal voor een start-to-biker of een wielertoerist die zijn familie of vrienden wil laten kennismaken met het fietsen en de toffe sfeer onder wielertoeristen.

60 km

Junior

We verkennen met deze rit het voorgeborgte van de Vlaamse Ardennen. Nog geen echte kuitenbijters, maar hier en daar gaat het wel al een beetje omhoog. Net begonnen met fietsen of geen tijd om meer kilometers te doen vandaag? Dan is deze rit voor u.

90 km

Belofte

Een pittige rit die je naar het hart van de Zwalmstreek en de Vlaamse Ardennen brengt. Bevat enkele bekende hellingen uit het Vlaamse voorjaar. Op voorhand een beetje trainen is geen overbodige luxe voor deze 90 km.

145 km

Prof

Een rit voor de geoefende wielertoerist. Heel wat klimwerk in de Zwalmstreek, de Vlaamse Ardennen en een stukje Henegouwen. Genieten mag en kan, dus laat de beleving en het landschap even primeren op de gemiddelde snelheid.