Op 22 juni 2024 organiseren we voor de tiende keer de Lucien Van Impe Classic. Veel meer info over het evenement zelf zal je de komende weken en maanden op deze website terugvinden.

Voor het derde jaar op rij werken we samen met de Stichting Alzheimer Onderzoek, om zo ons steentje bij te dragen voor een goed doel. Net zoals vorig jaar zal je, naast je gewone inschrijving, ook de mogelijkheid hebben om je te laten sponsoren door familie, vrienden, collega’s. Ook teams kunnen zich inschrijven om te sponsoren en een actiepagina aanmaken. Aarzel dus niet om een actie op poten te zetten met je vrienden, je wielerclub, je werkmakkers of je familie. Iedereen die meer dan € 300 aan sponsorgeld weet te verzamelen krijgt bovendien een leuke bolletjestrui. Of wat had je verwacht als eerbetoon aan misschien wel de grootste berggeit aller tijden.

Je kan zelf een actie opzetten om je te laten sponsoren door hier te klikken; De informatie hoe alles in zijn werk gaat vind je in detail op die pagina.

Je vooraf inschrijven voor de Lucien Van Impe Classic kan op deze pagina, je kan daar ook ten voordele van Stop Alzheimer een wielertrui bestellen aan €60

De brochure van de Stichting Alzheimer Onderzoek vind je hier.

Wij kijken er alvast naar uit om jullie talrijk te verwelkomen op 22 juni.