Op 18 juni 2022 organiseren we voor de negende keer de Lucien Van Impe Classic. Veel meer info over het evenement zelf zal je de komende weken en maanden op deze website terugvinden.

Maar eerst en vooral willen we uitpakken met een nieuwigheid voor deze editie. Vanaf dit jaar werken we samen met de Stichting Alzheimer Onderzoek, om zo ons steentje bij te dragen voor een goed doel. Vanaf dit jaar zal je, naast je gewone inschrijving, ook de mogelijkheid hebben om je te laten sponsoren door familie, vrienden, collega’s. Ook teams kunnen zich inschrijven om te sponsoren en een actiepagina aanmaken. Aarzel dus niet om een actie op poten te zetten met je vrienden, je wielerclub, je werkmakkers of je familie. Iedereen die meer dan € 300 aan sponsorgeld weet te verzamelen krijgt bovendien een leuk wielershirt (uiteraard met bolletjes).

Je kan zelf een actie opzetten om je te laten sponsoren door hier te klikken, of te klikken op de button hieronder. De informatie hoe alles in zijn werk gaat vind je in detail op die pagina.

Wij kijken er alvast naar uit om jullie talrijk te verwelkomen op 18 juni.

Zet een actie op!