Het is (alweer) met pijn in het hart dat we ons genoodzaakt zien om ook de editie 2021 van de Lucien Van Impe Classic af te lassen. We hebben gewacht tot het laatste moment om te kijken of er toch geen mogelijkheid was om het evenement helemaal veilig te organiseren, maar dit lijkt niet haalbaar.

We hebben er dan ook voor gekozen om de gezondheid van de deelnemers en de medewerkers te laten primeren. We willen als organisatie niet het minste risico lopen dat er tijdens het evenement mensen besmet worden met Covid-19, en omdat er bij de inschrijving en na de rit heel wat mensen moeten samenkomen kunnen we onder meer niet garanderen dat afstanden tussen mensen kunnen gerespecteerd worden.

We hopen samen met jullie dat we volgend jaar onze geliefde Lucien Van Impe Classic opnieuw kunnen organiseren, en dat we er in 2022 nog meer dan anders een fantastische fietsdag kunnen van maken.

Verder rest ons enkel nog om iedereen een goede gezondheid en een mooie zomer te wensen. Hou het veilig, hou het sportief, en tot volgend jaar. We kijken er naar uit om jullie allemaal opnieuw te mogen verwelkomen.